FORSIDEN>LysVåken i Hole kirke 29.-30.desember 2014

LysVåken i Hole kirke 29.-30.desember 2014

2014-12-04
Første helgen i advent ble 10 - og 11 - åringer i Hole invitert til adventsnatt med overnatting i Hole kirke. I år kom tilsammen 15 barn og ville delta. Les mer og se vårt bildegalleri.
Lys Våken handler om lyset som kom til verden julenatt for over 2000 år siden. Lys Våken er en nasjonal satsing for Den norske kirke og arrangeres i kirker over hele landet. Vi hadde en våken og kreativ gjeng i kirken. Foreldre og besteforeldre kan være kjempestolte over sine kjempeflotte barn. På tross av lite søvn for noen, deltok alle med hver sine oppgaver i gudstjenesten. Vi er heldige som fikk være sammen med så hyggelige barn. Tusen takk for lånet!

Velkommen igjen til oppsetting av julekrybba og julaftenkor fredag 19. desember fra 17.00 - 19.30.
Hilsen fra Frithjof, Elin, Ingrid og Torun