FORSIDEN>Stort oppmøte på Bønsnes

Stort oppmøte på Bønsnes

2016-08-15
Mange fikk med seg Bønsnes sommerfestival i sommer, og publikum likte det de fikk høre!

Stort oppmøte på Bønsnes

Det var til tider hektiske tilstander på parkeringsplassen og veien utenfor Bønsnes kirke da årets konsertserie ble avviklet og folk fra hele distriktet skulle finne plass. De tre konsertene som inngikk i festivalen trakk bortimot fulle hus.

Publikum fikk høre sommerlige toner, barokke toner og nordiske folketoner og sanger, og artistene var først sopran Gunda-Marie Bruce og Nikita Sirotenko (cello), deretter barokkensemblet "Ensemble Frethoff" og til sist Per Vollestad (baryton) og Madeleine Ossum (fiolin). Kantor i Hole, Grethe Ulversøy, spilte også på åpnings- og avslutningskonsertene.

Den særegne stemningen i den vakre middelalderkirken kombinert med en uformell tone skapte god kontakt mellom publikum og musikere, som hilste på og pratet med publikum i våpenhuset og på kirkebakken etter konsertene.

Sparebank1 Ringerike Hadeland har vært hovedsponsor for konsertserien som også har fått støtte fra Hole kommune.

Stort oppmøte på BønsnesPer Vollestad, Madeleine Ossum og Grethe Ulversøy.

Stort oppmøte på BønsnesFullsatt kirke med Per Vollestad og Madeleine Ossum.

Stort oppmøte på BønsnesEnsemble Freithoff

Stort oppmøte på BønsnesTrangt om plassen også for biler ...

Stort oppmøte på BønsnesNikita Siritenko og Gunda-Marie Bruce

sø. 26 feb., kl. 11:00