FORSIDEN>Bønsnes sommerfestival

2016-05-09
Sommeren 2016 blir det igjen sommerkonserter i Bønsnes kirke.

Bønsnes sommerfestival

Nytt av året er at konsertene arrangeres av en nyopprettet festival: Bønsnes sommerfestival! Festivalstyret har gleden av å presentere en rekke publikumsfavoritter i debutsesongen, deriblant Per Vollestad, Madeleine Ossum og Kristin Bjerkerud.

Vi håper publikum vil sette pris på konsertene og støtte opp om festivalen, som strekker seg over sommermånedene juni, juli og august.

Søndag 26.juni kl. 18.00: «I denne fagre sumarstid»
Sommerlige toner ved Kristin Bjerkerud, sopran, Nikita Sirotenko, cello, og Grethe Ulversøy, orgel

Søndag 31.juli kl. 18.00: "Freithoff i godt selskap med Telemann og Händel"
«Ensemble Freithoff» består av musikerne Helene Wold, sopran, Daniel Sæther, kontratenor, Caroline Eidsten Dahl, blokkfløyte, Vegard Lund, theorbe, og Kristina Rustad, gambe. Sammen serverer de barokke toner av de tre komponistene Freithoff, Telemann og Händel.

Bønsnes sommerfestivalPer Vollestad

Søndag 14.august kl. 18.00: «Vår nordiske arv»
Folketoner og musikk av nordiske komponister ved
Per Vollestad, baryton, Madeleine Ossum, fiolin, og Grethe Ulversøy, orgel

Billetter til konsertene koster kr. 150,- og selges ved inngangen. Festivalpass (alle tre konsertene) kr. 350 ,-

Fakta om Bønsnes sommerfestival

• Formål: Festivalen skal arrangere konserter og andre kulturarrangement i Bønsnes kirke i sommermånedene juni, juli og august.
  • Festivalen skal bidra til å formidle den særegne atmosfæren som er knyttet til middelalderkirken, og dens særstilling i sagatiden og Olavs-tradisjonen.
  • Styre: Grethe Ulversøy, Inger Synnøve Moe, Ole Jørgen Moe og Hans Arne Raastad Kvernberg
  • Sparebank1 Ringerike Hadeland er sponsor for festivalen

Bønsnes sommerfestival

MÅLTID i gammelkirken i Hole kirke
to. 13 april, kl. 19:00
Påmelding på vår hjemmeside eller til Kirkekontoret. Arrangør: Hole menighetsråd.
KORSVEI-GUDSTJENESTE i Hole kirke
fr. 14 april, kl. 17:00
NATTVERDSGUDSTJENESTE på Hole bo- og rehabiliteringssenter
ma. 17 april, kl. 11:00