FORSIDEN>Tårnagenter i Hole kirke 2015

Tårnagenter i Hole kirke 2015

2015-04-12
"Jeg ble løftet opp så jeg fikk se ut! Jeg så parkeringsplassen!" fortalte tårnagentene om hvordan det var oppe i kirketårnet. At det var en bratt trapp opp og ganske så kaldt der oppe, var ikke så viktig. Se bildegalleriet nederst!

Tårnagenter i Hole kirke 2015Tårnagenter 2015

Tårnagentene i Hole kirke har undersøkt både kirkerommet og tårnrommet med bilder, symboler, tekster og inventar. Hva betyr balkong? Hva betyr ihukommelse? Hva er en lysglobe? Ingenting i kirkerommet er tilfeldig, alt har sin forklaring. Tårnagentfullmektig Frithjof kan mye. Han forklarer og forteller. Mange av tårnagentene forteller om sine møter med kirken. En har vært i bryllup, en annen i barnedåp, mens en tredje oppdager at det har blitt gravd på kirkegården. Kirketjener Elsa ringer i kirkeklokkene og vi hører både klemt og høytidskiming.

Agentmaten er pizza som vi spiser i kirkekjelleren.

Vi er heldige og har fått med oss tre ivrige tårnagentassistenter. De lager bevegelser til Tårnagentsangen vår, som vi framfører på Tårnagentgudstjenesten. Agentmaten på gudstjenesten er en flott tårniskake, kunstferdig laget av en hemmelig senioragent.

Mange har spurt om de kan få hjelpe til på tårnagenthelg neste år. Reglene er slik at man inviteres som deltaker to ganger, når man er 8 år og 9 år. De 11 - åringene som er med på LysVåken, inviteres som medhjelpere/assistenter når de er 12 år (året de fyller 12).

Mange takk til alle flotte og engasjerte agenter og assistenter som deltok på årets

Tårnagenthelg i Hole kirke!

Takk til alle foreldre/foresatte som bidro som tårnvakter/englevakter, bakte kake eller var med som støttespillere!

Agenthilsen fra

tårnagentfullmektig Frithjof, Elin, Esther og Torun.

sø. 20 aug., kl. 11:00
HØYMESSE i Bønsnes