FORSIDEN>Tårnagenter søkes til Hole kirke lørdag 21. og søndag 22.mars 2015

Tårnagenter søkes til Hole kirke lørdag 21. og søndag 22.mars 2015

2015-03-10
Til alle 2.klassinger (født 2007) og 3. klassinger (født 2006) inviteres til å være Tårnagent i Hole kirke. Bruk gjerne skjemaet for å melde deg på!

Har du lyst til å utforske alle mystifistiske  kriker og kroker i kirken? Har du lyst å gå på symboljakt? Lurer du på hva slags mysterier du finner i Bibelen? Liker du agentmat? Vet du at det står noe utenpå alle landets kirkeklokker?

Alle tårnagentene bor hjemme, men vi vil være sammen både lørdag og søndag. Vi samles i kirken lørdag 21. mars kl 15:00 - kl 19:00. Søndag samles vi igjen kl 9:30 - ca kl 13:00. Foreldre, søsken og venner inviteres til Tårnagentgudstjeneste kl 11:00 der tårnagentene deltar. Vi avslutter med kirkekaffe.

Ta med lommelykt (lørdag) og litt penger til ofringen (gaveinnsamling) på gudstjenesten søndag. Tips gjerne en venn!

Les mer på hole.kirken.no og Tårnagentenes hemmelige nettsted www.tarnagentene.no

Til foresatte: Påmelding innen 17.mars til tro@hole.kirken.no (diakon Torun Eskevik Ruud). Meld fra om spesielle behov (allergier o.l). Oppgi mobilnr. til en av foresatte.

Hvis en av dere voksne kan hjelpe til 1 el 2 timer i løpet av lørdagen (tårnvakter, matservering, rydding m.m.), gi  beskjed. Hvis barnet kommer alene på søndagen, trenger vi beskjed.

Velkommen!

Tårnagenthilsen fra Hole menighet

Frithjof (tårnagentfullmektig), Elin, Esther, Rune og Torun

PÅMELDING

MÅLTID i gammelkirken i Hole kirke
to. 13 april, kl. 19:00
Påmelding på vår hjemmeside eller til Kirkekontoret. Arrangør: Hole menighetsråd.
KORSVEI-GUDSTJENESTE i Hole kirke
fr. 14 april, kl. 17:00
NATTVERDSGUDSTJENESTE på Hole bo- og rehabiliteringssenter
ma. 17 april, kl. 11:00